Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on 45-vuotias valtakunnallinen lastensuojelualan etujärjestö, jolla on vertaisryhmätoimintaa noin 100 paikkakunnalla.  Liitto tekee ennaltaehkäisevää työtä yhden vanhemman perheiden lasten sosiaalisen, oikeudellisen ja taloudellisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja vanhempien kriisien seurausten lievittämiseksi. Lue lisää liiton kotisivuilta www.yvpl.fi.  Liitto saa toimintaansa tukea Veikkausvoittovaroista. Etsimme organisaatioomme pysyvään työsuhteeseen kokopäiväistä

UUDENMAAN ALUEKOORDINAATTORIA

Aluekoordinaattorin tehtävänä on auttaa alueen yhden vanhemman perheitä perustamaan yhdistyksiä ja vertaisryhmiä sekä tukea vapaaehtoisia esimerkiksi koulutuksia järjestämällä. Lisäksi aluekoordinaattori ohjaa vertaisryhmiä livenä ja verkossa ja ylläpitää chatpalveluja.  Aluekoordinaattori toimii myös yhtenä Eroinfo -puhelimen päivystäjänä. Uudenmaan aluekoordinaattorin työpiste sijaitsee Helsingissä Allergiatalolla. Liitolla on neljä aluekoordinaattoria.  Toimi täytetään sillä ehdolla, että Yhden Vanhemman Perheiden Liitolle esitetyt Stea-avustukset vahvistetaan.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista järjestötehtävistä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme lisäksi koulutus- ja verkkotyön osaamista. Tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä noin kymmenkunta matkustuspäivää vuodessa. Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6. pykälän toisen momentin tarkoittama rikosrekisteriote. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen, suosituksineen ja palkkatoivomuksineen 17.1.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry, Paciuksenkatu 19. 4. krs, 00270 Helsinki tai osoitteeseen katlin.ristolainen@yvpl.fi. Haastattelut järjestetään Teamsissa viikolla 4. Lisätietoja toimenkuvasta toiminnanjohtaja Heljä Sairisalo 040 3515355 tai puheenjohtaja 050 3509967.