Chatit ja pop up -toiminta

Lasten ja nuorten chatit keväällä 2022

Lasten ja nuorten chatit 14.2., 3.3., 22.3., 7.4., 11.4., 22.4, 16.5., 18.5 ja 8.6. klo 15-18

VeNyvän työntekijät juttelevat Apua eroon lasten ja nuorten -chatissa kanssasi esimerkiksi perheestäsi, vanhempien erosta, riidoista, omasta seurustelusuhteestasi tai jos olet huolissasi itsestä tais jostain läheisestäsi. Ensi- ja tutrvakotien liiton ylläpitämä chat auki arkisin klo 15-18. Chatissa ei tarvitse kertoa nimeään ja se on luottamuksellinen.

Tule chattailemaan: https://apuaeroon.fi/palvelu/lasten-ja-nuorten-chat/

Valtakunnallinen Hyvinvointia luonnosta -kurssi nuorille ja vanhemmille yhdessä 17.8.-25.9. TÄYNNÄ

Kurssiin kuuluu maksuton syksyinen viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa luonnossa vaeltaen.
Lisäksi kurssiin kuuluu verkko-opintokokonaisuus kehon ja mielen hyvinvoinnista ja erätaidoista. Kurssi alkaa ke 17.8. klo 18-19 yhteisellä Teams-tapaamisella ja huipentuu Tahko-viikonloppuun pe-su 23.-25.9.2022. Elo-syyskuun aikana suoritettava verkkokurssikokonaisuus haastaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja sen eri tekijöitä, sekä antaa perustiedot erätaidoista niin päiväretken kuin vähän pidemmänkin vaelluksen suorittamiseen.

Kurssi päättyy kaikkien osallistujien yhteiseen viikonloppuun Tahkolla Aholansaaressa, jossa luvassa on mukavaa yhdessäoloa, vaellusta upeissa maisemissa, syksyisen luonnon ihastelua ja oman hyvinvoinnin äärelle pysähtymistä. Majoittumiset omissa huoneistoissa perhekunnittain tai voitte halutessanne myös testata teltassa yöpymistä ulkona.

Kurssi on kokonaisuudessaan (majoitus, ruoat) maksuton ja myös osallistujien matkat maksetaan. Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hae kurssille viimeistään 29.5.: https://link.webropol.com/s/hyvinvointialuonnosta

Lisätietoa: Marjo Meriranta, Piritta Kähkönen (etunimi.sukunimi@yvpl.fi)

Kurssikokonaisuus on kehitetty osana Siviksen Unelmien koulutus -hanketta ja sen on toteutuksesta vastaa Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry ja liiton VeNyvä-toiminta.

Muu pop up -toiminta

VeNyvän pop up -toimintaan voi osallistua myös YVPL:n ja VeNyvässä mukana olevien jäsenyhdistysten ja ryhmien leireillä, retkillä ja tapahtumissa vuonna 2022 pääkaupunkiseudulla, Turussa, Lahdessa, Joensuussa, Varkaudessa, Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä.

Pop up -toiminta sisältää lisäksi nuorten ja heidän vanhempiensa työpajoja ja ruokaklubeja sekä Kamalat ihanat vanhemmat -työpajoja murrosikäisten lasten vanhemmille. Katso seuraavat pop up -ruokaklubit ja kamalat ihanat vanhemmat -työpajat ruokaklubeista ja vanhempien tuesta.

Lisätietoja pop up -toiminnasta: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai. p. 040 6705887.

 

 

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.