Leirit, retket ja tapahtumat

Yhden vanhemman perheiden nuorten ja isien pop up -tapahtuma la 12.11. klo 11-14 Helsingissä

Isät ja noin 12-17-vuotiaat nuoret, tervetuloa yhdessä isänpäivän etkoille hauskaan pop up -tapahtumaan Helsingin keskustaan!

Aika: la 11.6. klo 11-14

Paikka: Päivän aloitus on keskustakirjasto Oodissa. Rastiradalla kierretään keskustassa ja lopuksi menemme syömään nuorten äänestämään ravintolaan.

Ohjelma:

11-11.45 Yhteinen aloitus, kahvia, teetä, muita virvokkeita ja hedelmiä
11.45-13.15 Hauska kaupunkirastirata, jota kierretään oman perheen kanssa
13.15-14.00 Yhteinen ravintolaruokailu

Ilmoittautuminen ma 7.11. mennessä: https://link.webropol.com/s/nuortenjaisientapahtuma

Lisätietoja päivän ohjaajalta Terhiltä: terhi.rapeli@yvpl.fi, p. 0401863421

Tapahtuman tavoitteena on juhlia isänpäivää ja vahvistaa vanhemman ja nuoren välistä vuorovaikutusta ja pitää hauskaa yhdessä. Päivän ohjelma ja ruokailu ovat osallistujille maksuttomia. Pienemmille lapsille järjestetään tarvittaessa lastenhoito.


Valtakunnallinen Hyvinvointia luonnosta -kurssi nuorille ja vanhemmille yhdessä 17.8.-25.9. TÄYNNÄ

Kurssiin kuuluu maksuton syksyinen viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa luonnossa vaeltaen.
Lisäksi kurssiin kuuluu verkko-opintokokonaisuus kehon ja mielen hyvinvoinnista ja erätaidoista. Kurssi alkaa ke 17.8. klo 18-19 yhteisellä Teams-tapaamisella ja huipentuu Tahko-viikonloppuun pe-su 23.-25.9.2022. Elo-syyskuun aikana suoritettava verkkokurssikokonaisuus haastaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja sen eri tekijöitä, sekä antaa perustiedot erätaidoista niin päiväretken kuin vähän pidemmänkin vaelluksen suorittamiseen.

Kurssi päättyy kaikkien osallistujien yhteiseen viikonloppuun Tahkolla Aholansaaressa, jossa luvassa on mukavaa yhdessäoloa, vaellusta upeissa maisemissa, syksyisen luonnon ihastelua ja oman hyvinvoinnin äärelle pysähtymistä. Majoittumiset omissa huoneistoissa perhekunnittain tai voitte halutessanne myös testata teltassa yöpymistä ulkona.

Kurssi on kokonaisuudessaan (majoitus, ruoat) maksuton ja myös osallistujien matkat maksetaan. Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hae kurssille viimeistään 29.5.: https://link.webropol.com/s/hyvinvointialuonnosta

Lisätietoa: Marjo Meriranta, Piritta Kähkönen (etunimi.sukunimi@yvpl.fi)

Kurssikokonaisuus on kehitetty osana Siviksen Unelmien koulutus -hanketta ja sen on toteutuksesta vastaa Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry ja liiton VeNyvä-nuorisotoiminta.

Muu toiminta

VeNyvän tapahtumiin voi osallistua myös YVPL:n ja VeNyvässä mukana olevien jäsenyhdistysten ja ryhmien leireillä, retkillä ja tapahtumissa vuonna 2022 pääkaupunkiseudulla, Turussa, Lahdessa, Joensuussa, Varkaudessa, Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä.

Pop up -toiminta sisältää lisäksi nuorten ja heidän vanhempiensa työpajoja ja ruokaklubeja sekä Kamalat ihanat vanhemmat -työpajoja murrosikäisten lasten vanhemmille. Katso seuraavat pop up -ruokaklubit ja kamalat ihanat vanhemmat -työpajat ruokaklubeista ja vanhempien tuesta.

Lisätietoja pop up -toiminnasta: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai. p. 040 6705887.

 

 

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.